PS&dG

Hoe origineel kan iemand zijn? Of ongewoon? Of gewoon authentiek? In elk geval inspireerde mij de band met de pakkende naam ‘Prins S en de geit‘. Frontman Scott schrijft scherpe teksten en draagt ze voor met de electro en bas van de andere twee bandleden. Pas in 2021 kwam hun eerste nummer uit (vroeger noemde je dat de single, en tegenwoordig eigenlijk een ’track’) en nu stuiven ze in rap tempo door naar de festivals in 2022, waaronder Lowlands. En terecht.

Maar genoeg promotie. Ik stond in Doetinchem op het Achterland festival op de eerste rij om te ervaren waar die energie vandaag komt. Het viel me op dat het enige decor een in de haast snel opgehangen zwart spandoek was met een geitenkop en een kroontje. Veel meer was er eigenlijk ook niet eens nodig. Maar het inspireerde me om toch iets anders te proberen met die bandnaam en een beeldmerk wat daar bij zou passen. Gewoon … ook als vingeroefening in grafische vormgeving.

Dus werd deze kleurrijke vlinder-ruimteschip-geit-hoofd-wezen-superheld geboren. Zou best leuk staan op een nieuw spandoek of tshirt. Vooruit met die geit, prins! Ik ga je vaker zien.

Uitgelicht

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
LinkedIn
LinkedIn
Share
Intragram
WhatsApp