Aan tafel

‘Aan tafel’ laat een klein stukje geschiedenis van het moderne bestek zien in zijn vorm, afmeting en decoratie. In elke keukenla zit bestek, maar hoe vaak kijk je daar nog naar? Ik heb mijn keukenla maar eens omgedraaid. Mijn bestek komt eigenlijk uit de kringloopwinkel van Alphen aan den Rijn, waar altijd wel iets leuks te vinden is.

Gebruikt bestek is niet meer hoogglanzend en heeft vele kleine sporen van al die keren dat het in de pan moet roeren, moest snijden en moest opscheppen. Hoeveel mensen hebben eigenlijk je bestek al vastgehouden en wanneer? Heb je al je bestek wel eens vervangen door iets nieuws? Bij mij was het precies andersom overigens.

Bestek bestaat al duizenden, en dan vooral een mes en lepel. De vork is ook al oud, maar toch een tijdje weggeweest in de geschiedenis (lees meer …). En vergeet niet dat er natuurlijk nog altijd in veel culturen met de hand wordt gegeten, of met stokjes. Kortom, zoiets triviaals als bestek is toch zeker de moeite van het bekijken waard. Als jij deze foto-compositie op canvas afgedrukt wilt hebben dan kan dat.

titel = Aan tafel (2021)
status = te koop
formaat (advies) = 50 x 50 cm
materiaal = foto reproductie

als reproductie te koop
in diverse formaten en ondergrond
ga voor info naar de webshop
marcoroling.werkaandemuur.nl

Hoe staat dit bij jou? Klik de afbeelding …

Bekijk andere uit deze serie

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Bekijk ook ander ‘Werk aan de Muur’

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
LinkedIn
LinkedIn
Share
Intragram
WhatsApp